diumenge, 29 de gener del 2012

PRIMERA PEDALADA DE l'ANY

Hola amics, ja tornem a fer la crònica de la setmana, aquesta ja hem tingut el primer dia de mal temps tot i que no ens podem queixar ja que cap dia ha fet fred, excepte el dissabte que varem fer sortideta amb companys nous!!!
Bé, tampoc tant nous, només que feia temps que no sortien amb nosaltres. Aquests son en Marc Montesell i el Moi, tots dos varen fer la sortida amb el ekipoo Titan desert. Doncs com que ja sabem com és de nerviós el Sr.Marc, varem intentar no provocar gaire a la bestia perquè no ens portes amb la llengua a fora tota l'estona. Bé, varem fer la ruta Canet - Mataró - Blanes- per tornar a Canet. Tota l’estona varem enganxar la pluja, tot i que no era gaire forta però lo suficient perquè escurcéssim els temps de preparació i agaféssim i marxéssim a el gym a fer estiraments i desprès una sauna, uff que bé la caloreta quan és passa fred!.

Aquest diumenge hem fet la 11ª MONTALBIKE i la veritat és que després de molts anys fent aquesta prova en la que sempre tu passes força bé, aquest any la duresa del circuit ha fet que tinguéssim que fer un esforç extra, sobretot a les pujades que son de "la muerte". De fet, en l’ última pujada he trencat la cadena de la bici i quina ràbia, ja tenia a els companys controlats i només hem quedava el Marc Gómez que ja havia recordat que tenia un compte per pagar aquest any, (l'any passat el vaig deixar KO jejeje) doncs aquest per poc!!


Tot i haver fet l’última pujada sense la cadena de la bici i tota la baixada amb estones arrossegant-la , no tinc cap excusa però l'any que bé estaré per tornar a competir.

Nota especial per al company Toni!!! Aquest tio coneix a tothom, és el relacions publiques per excel·lència, en el moment que escolta algú parlar de la Titan desert allà el tens parlant del ekipoo i fent amics per si de cas, i és que no hi ha res millor que tindre contactes, fins i tot al desert!!!, jejejeje.

1 comentari: