dimarts, 17 de gener del 2012

Ara si que comença el compte enrere!!!! tic-tac-tic-tac

________________________________________________________________________________________________________________________

Hola amics, ja tenim la crònica del diumenge! Bé, aquesta setmana ja ha començat el compte enrere de la preparació i de fet avui ja puc dir que el resultat és un cos molt atropellat, d'aquesta surto com el Armstrong o cap el desastre total!! jejeje.
Doncs bé, dilluns hem començat la setmana amb una mica de dubtes sobre el que realment podria fer, però com ja tenia previst, era dia de descans i per la tarda tocava fer estiraments, que realment era el que tenia previst pels dilluns. De fet, com s’agraeix posar aquest cos rovellat i tort una mica recta i flexible! Jejeje.


Dimarts: avui haig de començar a fer el entreno a l’hora de dinar, però per la feina i mandra, començaré demà. El que he fet és classe de spinnig i això serà el que els dies dolents hauré de fer, ja que si no puc rodar a la hora de dinar... doncs toca fer kilòmetres com sigui.

Dimecres: avui és dia de rodar amb la bici de carretera, però com que al mati fa fred i és fosc, haig de fer-ho a l'hora de dinar. Doncs bé, a rodar dues hores i tornar a casa, dutxa, menjar i a treballar. Uffffff!!!, quin estrés, però amb l'adrenalina a tope no em trobo gota cansat!
Per la tarda avui toca estiraments, i és bo veure com el teu cos atropellat cada vegada es posa mes elàstic. Bé!!, tampoc us creieu que estic com un gimnasta!! jejejeje


Dijous: avui faig el mateix però tinc el cos que es comença a queixar una mica, però primer toca rodar i això amb el vent que ha fet avui ha sigut dur, ja que havia de fer doble esforç i no interessa pujar de pulsacions. De fet, al tornar volava amb el vent d'esquena!. Per la tarda toca posar-se una mica "catxes" jejejeje, però haig de posar-me tot tipus d’ortopèdies per aguantar les peces, "por dios" quina pinta!!!!! Però tranquils, espero que no se’m trenqui res!!

Divendres: avui és el dia que esperava, doncs el que toca és una mica de piscina i sauna. Uffff!! que bé que em trobo estovat a l’aigua calenta, visca el relax!!. Demà toca tres hores de bici.


Dissabte: avui a l’hora de dinar, com sempre que treballo, toca sortida, i avui m’acompanya el Toni. Ara toca el que es diu posar el cul fort. Eppp!! no penseu malament, però tres hores rodant et deixa el cul tocat!! Jejeje. Demà toca sorpresa amb el preparador Manel Perelló i a veure quina una ens te preparada, jo ja ni pregunto!!! Jejejeje.

Diumenge: "vamos ekipoo"!!! Aquest mati sort que no fa molt de fred, perquè quan penso lo bé que estava al llit... uffff!!!
Avui tenim equip amb pinta de què em faran patir. Els components d'avui: el Manel "Capo", el Marc, el Rafa, i el ekipoo Titan. Doncs sorpresa, avui toca el que la setmana passada no varem fer del tot, corriols i trialeres, el millor per les cames desprès de tota la setmana!! Ufff.... Doncs hem sortit el grup i al cap de dos km hem tingut un petit problema mecànic amb la bici del Manel, de fet, ara porta una impressionant clàssica dels anys vuitanta!! Jejeje. Doncs el grup hem anat cap a la creu i el Manel ja ens agafarà per algun corriol, i de fet, com sempre passa, tots venen forts i el ritme que porten apreta.


Al arribar a la creu hem baixat i ens hem trobat el Manel, que ens ha portat per els llocs més complicats com toca a la classe d’avui. De fet, per com bufava, tenia raó quan diu que és el que toca! Doncs pujant i baixant fins que com passa sempre,hem trobat un grup d'Arenys i tots junts semblava que estiguéssim a una pedalada! Desprès d'una bona estona, separació de grups i cap a casa. Quatre hores i tinc la sensació de què avui dormiré una migdiada de categoria. Cansat estic cansat, però molt a gust!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada