diumenge, 22 de gener del 2012

Una setmana mes en la preparació i continuem!!!


Bon dia a tothom, aquesta setmana he començat a notar el treball d'aquesta segona setmana, els dies de sortida amb la bici de carretera son durs amb l'horari per entrenar, però bé, és el que em toca!!
Aquest dimarts pel mati va ploure una mica i pensava que per la tarda també tornaria a ploure, però res de res, sol solet vine’m a veure que tinc fred!!! I deunidor la caloreta per ser el mes de gener!! La resta de la setmana ha sigut més del mateix, el que mBon dia a tothom, aquesta setmana he començat a notar el treball d'aquesta segona setmana, els dies de sortida amb la bici de carretera son durs amb l'horari per entrenar, però bé, és el que em toca!!

Aquest dimarts pel mati va ploure una mica i pensava que per la tarda també tornaria a ploure, però res de res, sol solet vine’m a veure que tinc fred!!! I deunidor la caloreta per ser el mes de gener!! La resta de la setmana ha sigut més del mateix, el que
marca la diferencia són els diumenges.
Aquest diumenge segona part del que varem tindre el diumenge passat, crec que en Manel desprès d'insistir en anar a Sant Genis de Palafolls i no anar perquè pensem que estem fluixets, ens ha donat una classe de com fer corriols, trialeres, baixar i pujar, "grande"!! Avui hem tingut la visita del ja famós biker Ramón, que és aquell que posa les coordenades al GPS i vinga, a la fi del món!! Jejeje. Els de sempre, el ekipoo (avui el Marc ha sigut baixa!!, ha fet bé, doncs després de deliberar el camí a seguir pels líders jejeje), hem fet un "mix" del que hem acordat que seria la sortida. Hem fet Canet - Arenys de munt- La ferradura -Arenys de munt - Collsacreu - Sant Iscle - Canet, i per primera vegada hem arribat a l'hora que havíem acordat jejeje.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada