diumenge, 25 de març del 2012

Algú mes vol fer la transmaresme?

Hola amics, el rellotge continua el compte enrrera, i tota la logística la tenim en marxa.   Com ja varem comentar en altres setmanes la preparació l'hem rebaixat una miqueta per poder arribar vius a la titan desert, de fet, doncs bé aquesta setmana hem tingut per fi la pluja i això és d'agrair ja que el bosc necessita-ve aigua a doju cada vegada que sortíem tornem amb mes pols que al desert. Aquesta setmana e pogut sortir dues vegades i e fet spinnig al gym, el treball continua el cap de setmana. També una de las coses importants és que ja tenim el disseny definitiu de la roba de la titan desert.. hem pensat, que la millor manera d'agrair el vostre suport a aquest cronista, és sortejar un equipament a tots els seguidors registrats al blog, aviat posarem las basses del sorteig, animeu-vos i registreu-vos un altre de las novetats és que tenim codi QR pel nostre blog i esperem que tingui prou èxit entre els aficionats de las tecnologia del movil jejejeje.


Ja tenim aquí el cap de setmana, aquet dissabte treballo i dema toca fer un altre vagada la transmaresme!! ja no se quantes vegades mes la farem, això ja semble vici... jejeje. Doncs amb uns quants companys que no varem poder fer la transmaresme 2012 tornarem a sortir aquest diumenge. Eppp i dema canvia l'hora això vol dir que toca dormir res, o menys uffff.





Diumenge.. Sona el despertador i no crec el que veig, és aviat, molt aviat i toca aixecar-se per agafar el tren un altre vegada, he quedat amb l'Axel un amic que vol fer la sortida amb nosaltres, l'espero a la estacio a les set per anar tots junts cap a Santa Coloma, doncs quan ha arribat a baixat del tren per esperar a l'únic que quedava per arribar, avui uns per temes familiars, i un altre perquè sa "rajat" hem quedat quatre unitats, com sempre... els millors!!. Vinga agafem el tren epppp qui diu agafar el tren? el meu company Toni em comenta que avui rodarem una miqueta i anirem pel passeig xino xano fins a Badalona per pujar fins agafar el camí de la transmaresme, a vegadas crec que ens vol liquidar per la via rapida jejeje. Doncs com el qui no vol, ja estem a dalt fen las rampes per arribar fins la torre de guaita aquí hem baixat i hem trobat un biker que havia caigut, desprès d'uns moments s'ha aixecat una miqueta estabornit peró bé. Vinga somi, desprès de veure al biker a terra e pensat que fa molt de temps que no caic "toquem fusta" doncs hem baixat com sempre rapid i ja cap al final m'endut un gran ensurt.. l'Axel ha caigut, i sort que pesa poc i rebota jejejeje, li ha quedat el cos com si hages dormit amb el gat, s'ha aixecat adolorit peró sencer, al arribar a la font, beure i menjar per tornar a la marxa. Aquí hem començat a fer els senderillos i la part divertida de la sortida com sempre l'Àngel a portat el ritme com sempre, que fort que esta el pajaru!!! tot i que avui a donat sintomas de debilitat, el Toni l`ha posat a proba variàs vegades i crec que un mica mes i sel carrega jejejeje, eppp tenim que sapiguer que pren el Toni, estem pensant en treure-li la camelbak per sapiguer a que te gust l'aigua que porta,.. el problema és que no se la treu mai peró ja trobarem la manera!! jejejeje. Pel camí l'amic Axel a patit una miqueta ,és el que te entrenar amb el Ekipoo, peró..ha superat la proba!!. A la que hem arribat a Can Bruguera hem agafat el camí cap abaix fin a Llavaneres per agafar el passeig i arribar fins a Canet, total 95km i missio complerta,.. continuem la preparacio. Per cert recordo als seguidors que teniu que registra-vos al blog pel sorteig de l'equipacio TITAN DESERT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada