dilluns, 2 d’abril del 2012

Camí a la setmana santa


Hola amics! ara si que comença la compta enrere, al final de mes ja arriba l'hora de la veritat i en aquets moments començes a pensar si estaràs preparat per un repte com aquest, i la veritat és que las dubtes que hi son des dels primers dies, son un repte mes per arribar al nostre camí al desert i que segur, que la preparació anirà en el bon camí, de fet tothom ens diu que és normal que dubtem ja que és una proba que fa molt de respecte nomes pensar en el seu recorregut.. i el mes important ,que son sis dies i la de coses que poden arribar a passar uff.

Doncs bé amics aquesta setmana passem un altre fulla de la preparació per arribar al repte de la Titan, aquesta setmana l'hem tingut una miqueta relaxada ja que és el preàmbul de la setmana santa on tindrem una "apretada" per posar-nos en forma i fer la ultima proba abans de fer la Titan i que será la volta a Montserrat.

La setmana ha passat del tot tranquil ja que aquet cap de setmana ha tocat treballar i nomes hem pogut sortir el diumenge al mati per estirar las cames fins a Tossa, i per rematar el company Toni l'hem tingut amb un refredat de competició, peró que no ha sigut problema per sortir el diumenge i deixar el refredat pel camí jejeje, aquest setmana farem crònica de la preparació de setmana santa. Salut per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada