dimarts, 6 de desembre del 2011

Preparació per las festes de Nadal, capítol 3

Hola amics avui un altre dia de entreno, ja se que aixo pot semblar una Pallissa, pro cada dia es diferent, el que tenim que solucionar es el tema gràfic, que quan es surt per carretera no tenim fotos, pro aixo esta en proces de solució.
Des de aquesta pagina voldria que si las dones dels meus companys no es creuen que surten en bici en aquestes hores tan intempestives, res poden patrocinar aquest blog i jo personalment els i podré explicar si es veritat, jejeje, dons bé avui hem sortit com es habitual del punt de reunió habitual (no dic el nom que encara no es espònsor) i desprès de esperar als endarrerits, hem sortit tots a rodar direcció Lloret de mar. Avui hem tingut un nou acompanyant, es un del ciclistes mes mediàtics a la xarxa, es el gran Xavo, bé el lider Manel Perelló que avui pensàvem que estaria callat per que estava afònic, pro res es increïble com una persona pujant, baixant i rodant pot parlar i no afogar-se, tinc la sensació de que respira per un altre lloc jejejeje.
Dons despres del consell del lider, el meu company i soci avui ha agafat desprès de mol i mol de tems la bici de carretera, dos res jo que pensava que el aniríem esperant? dons a tope, començo a pensar que esta entrenant de amagat esta fort el "pajaru", també estava en Jordi que avui a fet la meitat del Camí per anar-se amb un alter grup direcció al fred es a dir direcció Sils, dons bé nosaltres direcció Lloret hem acabat la pujada del restaurant T?, tampoc es espònsor dons res de publicitat, i hem donat la volta per tornar cap a casa, pel Camí hem trobat el Toti que aixins a donat una miqueta mes de classe a la sortida, la veritat es que cada vegada mes la gent de las sortides es mes "pro" jejeje.
Dons res que quan ja hem arribat a Sant pol, el Xavo li ha fet efecte ves a saber el que se havia pres i sa posat a tirar com un boig i com no podia ser la resta vinga, i jo apunt de un atac cardíac!!!! sort que e parat com el que espera als de darrera que si no, directa a la UVI, dons hem arribat fins a Canet i jo com que tenia mes tems que els companys i volia fer els 80Km, dons res els i comento que segueixo una miqueta mes i direcció Mataró ( La veritat es que els volia impressiona ) dons res que amig camí me trobat altres companys (El Marc i el seu cunyat el Rafa) i mitja volta fins Sant pol un altre vagada i aquí, mitja volta per tornar a Canet i total 84Km. Ja quan e arribat tocava fer relax i una miqueta de piscina,
desprès estiraments i bany de vapor, avui tornaré a dormir la migdiada de campionat, jejejeje

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada