diumenge, 26 de febrer del 2012

Esmorzar a Sant Martí


Hola amics ja tornem a ser aquí. Aquesta setmana la veritat és que tot i ser de pena, he aprés una cosa que crec que ha fet que vegi les coses d'una altre manera. Doncs bé, tota la setmana aturat per molèsties al genoll, volia reposar una miqueta per recuperar del tot i poder tornar a començar com cal i és que degut a les molèsties no he sortit amb la bici i m’he dedicat a treball al gym. Per rematar, després de fer body pum i un altre dia piscina, el divendres vaig acabar amb molèsties a l'espatlla i per rematar el problema fent força empenyent un cotxe a la feina em va sortir un bulto a l'espatlla que em va espantar de debò, hem van fer una radiografia per veure que no tingues res greu i hem van diagnosticar una bursitis a l'espatlla, res greu!, anti inflamatoris i gel, quin ensurt i com deia crec que haig d'afluixar ja que el meu cos és el que és i no pot amb tanta feina, necessita més tranquil·litat, així que ara hauré de canviar els plans d'entreno i afluixar per assimilar millor el treball.


Diumenge!!! Avui és el dia que hem fet la sortida de tots els bikers per fer el esmorzar (bé, faltava algun que per compromisos o refredats no han pogut vindre) i quina patxoca tothom preparat per anar fins a Sant Marti. Pel camí, hem portat diferents ritmes perquè cadascun es trobes agust i hem fet reagrupaments per mirar d'anar tots junts. De fet, el grup ha arribat a trossos perquè hi ha hagut problemes mecànics i algú que s’ha perdut. Important el treball del mister Manel Perelló reparant i portant a tothom fins a dalt, de l’esmorzar, el més important és que hem fet una estona bona, per acabar baixant fins Sant Iscle, pujar desprès fins a la Creu i baixar a casa. Aquí hem passat una bona estona baixant ja que es feia tard i els craks han portat un ritme alt.

diumenge, 19 de febrer del 2012

PORTS DEL MARESME


Bones a tothom, ja tenim la crònica una altre setmana.
Fins ara hem preguntava si ens estem preparant per anar al desert o a fer la travessia per el pol nord! jejeje, per fi ha arribat el bon temps per a anar en bici (bé, tot el bo que es pot demanar al hivern).

 
Doncs com ja vaig comentar la setmana passada, entre el mal temps i que no tenia bones sensacions gairebé no vaig entrenar i aquesta setmana pensava que tot aniria molt millor, doncs res de res, tota la setmana aturat exceptuant el dilluns i dimecres que vaig fer estiraments al gym, ja que em semblava que el genoll no funcionava del tot bé (desprès de tots aquests anys un ja es coneix i sabia de que eren aquets dolors) i el metge em va fer una revisió i decisió compartida, punxada al canto i a corre. Bé, primer tocava descansar uns dies i tot i que el dissabte encara em fa mal el genoll i la punxada, ja estic esperant provar el diumenge per poder fer la volta als ports del maresme amb tots els companys.






Diumenge!! Avui he dormit poc, només pensava com em trobaria en la sortida de
la volta als ports, "ja se sap tot ple de cracks i ritme alt?", però el més important és el meu genoll que anava millorant i això hem dona confiança. Doncs a les vuit (com manen els canons del professionals i desprès de veure que el carnaval havia deixat alguna baixa), hem sortit direcció a Sant Pol per agafar la carretera que ens porta a Arenys de Munt. El ritme anava pujant, sabia que tocaria patir però per sorpresa el cos d'aquest avi atrotinat funciona de fàbula i vinga pujar amb les pulsacions controlades fins a Coll Sacreu! Tot seguit hem fet una petita parada de reagrupament i vinga a baixar amb compte perquè l’estat de la carretera amb la humitat tenia el seu perill. D'aquí cap a Sant Celoni, després cap Gualba i quina "sorpresa"! deunidor la rampa que tenien al davant, pensava que era broma jejejejeje por dios!, doncs amb tot el que tens a la bici vinga a pujar fent esses i si no en teníem prou, a l’acabar la carretera, doncs terra!!, si si, el que sentiu, terra!! això sembla ciclocròs!!! i a sobre a ritme de Giro d'Italia i dic això per què els ports del Giro d'aquest anys eren iguals jejeje (que divertit, això
és de masocas). Continuem per una carretera que ens ha de deixar a les portes de pujar cap el Montseny peró per el camí tres rampes de las que et treuen el fred, sort que al arribar a la carretera que ens porta cap al Montseny ens han dit que la carretera estava tancada i hem fet un trajecte d’emergència per arribar a Campins i desprès Sta Maria de Palautordera per començar a pujar fins a la costa del Montseny. Aquí hem tingut dos baixes al grup perquè tenien el temps comptat i es que feien tard, doncs la resta vinga a tornar a pujar i és que per això es diu els ports!! Aquí hem començat a ritme tot i que sabia que eren sis kilòmetres al numero quatre (ja bufava de veritat i he afluixat al veure una rampa que tampoc era res de l'altre món), però tampoc tenia que rebentar, al arribar a dalt descansar uns minuts i reagrupament per tornar cap a casa, però primer tenien que pujar altre vagada cap a Collsacreu i a ritme altre vagada per donar-me compta que estic millor del que pensava. Desprès de passar més d'una setmana gairebé parat i haver-me punxat el genoll el dijous, doncs d'aquí hem baixat fins Arenys de Munt i desprès cap Sant Iscle per arribar a Sant Pol i per la NII fins a Canet cent km fets a bon ritme. Demà toca estirament per recuperar, crec que el quatre de Març que és el dia de els Ports del Maresme tocarà patir de veritat, estic apuntat per fer la de cent cinquanta i ja tremolo!!

Nota: Donar les gràcies al company que avui ha sortit amb nosaltres i ha comprat l’aigua per omplir els bidons, que no li he dit res.




diumenge, 12 de febrer del 2012

QUI A DIT QUE FA FRED?


Hola amics, crec que la crònica l'anirem resumint cada vegada més amb aquest fred, Uffffff!! això és un congelador!! Doncs bé, aquesta setmana va començar del tot correcte amb una temperatura que es podia aguantar, però els altres dies amb el fred que feia i compromisos amb la feina poca bici he pogut agafar, només toca esperar que canviï el temps.




       
El dissabte vaig sortir i ho vaig fer força tard perquè no volia passar fred, però desprès d'una hora i mitja vaig tornar a casa amb sensacions dolentes i fred, molt de fred!!.
Toca sortir avui diumenge i no se com reaccionarà el cos, tinc la sensació que vaig enrere en la preparació, de fet, noto que les pulsacions no son les que toquen, però bé, paciència.




Avui en Jordi, un gran professional, m’ha dit que això és el fred (doncs serà això). Aquest mati, com deia, hem sortit a les nou perquè ja estic tip de fred. Tot i que el recorregut no el teníem programat el company Marc Gómez i el Toni han comentat que cap Santa Monica, i ja per el passeig em començava a rallar amb el fred que tenia i m’he tingut que mentalitzat que avui toca aguantar, au vinga!!, a pujar a ritme fins a dalt.


A mesura que anaven pujant ens hem adonat que per la nit havia nevat una mica i estava tot el terra blanc i glaçat a on no tocava el sol, de fet, també es notava en el cos, i si, ja sé que sóc pesat amb el fred però tot i que vaig abrigat tinc les mans i peus glaçats!, el que deia, cap amunt!! Desprès de fer Santa Monica, hem fet la ferradura “el Montalt” fins la creu de rupit per anar cap a coll sacreu, baixar per Sant Iscle i tornar a pujar fins la creu de Canet i baixar per corriols fins a casa.


La veritat es que només pensava en arribar i marxar cap a la piscina però no per nadar, sinó per anar a la piscina d'aigua calenta i desprès una sauna i al·leluia!! puc tornar a caminar i el peus son d'un altre color jejejejeje.


Nota. El Tuareg amb ulleres de la foto és el Toni jejejeje

diumenge, 5 de febrer del 2012

SETMANA CONGELADA PER SOTA 0º

Amics, ja tornem amb la crònica! Aquesta setmana ha sigut congelada, mare meva el fred que fa, ufffff!!!! El dilluns a la televisió i la radio anaven dient que si baixarien les temperatures, que si nevaria a ran de la costa, i de fet el dimarts vaig sortir i tampoc feia tant de fred. Per la tarda, vaig anar (com toca els dimarts i dijous) a body pump i tenia la sensació de que cada vegada estava més fort, però el meu cos el dimecres em va dir que tranquil, que entre el fred (que ja si va arribar) i l'esforç acumulat en aquests dies em va deixar el genoll una mica tocat. De fet ja no he pogut sortir més aquesta setmana ja sigui pel fred (que em costa res agafar un refredat de categoria) o per les molèsties al genoll, així que per la tarda canvi de plans, toca fer spinning jejeje, quin canvi de temperatura, classe plena i vinga suar!!, ja no recordava la calor que feia.






Aquest dissabte la veritat és que quan ha sonat el despertador i he vist el fred que feia a fora (hi havia gel pel terrat grrrrrraaaa,) doncs res, he fet recuperació al llit fins les 10h, després cap el gym per fer spinning i estiraments, i per acabar una mica de sauna, bany de vapor i a dinar que tenia una gana uffff!!.




Doncs ja tenim aquí el diumenge, i quin fred, això sembla el pol nord!!! Definitivament hem decidit que avui toca gym i hem fet mitja hora de màquines i quasi tres hores de spinning, i per acabar la ja tradicional sauna i bany de vapor ufffff tot un plaer!!. Voldria (mitjançant aquestes quatre ratlles) agraïr al nostre espònsor H2o la col·laboració per a que podem entrenar amb totes les facilitats en dies com aquest. També voldria retre homenatge als espartans de l'equip H2o que avui han fet la mitja Marathon de Granollers amb aquet fred que feia i com dic sempre "si s’ha d’anar, doncs si va" jejejeje, estaven tots congelats!!!